De Røde Bånd

De Røde Bånd

Af Lyn Stone/Carla Kelly/Gail Ranstrom

69,95 kr
Status: På lager

Historisk

De røde bånd

Kaptajn Alexander Napier er såret i kamp og arret af livet. Når julen nærmer sig mindes han altid med vemod den lykkelige tid, som engang var. Mødet med den yndige Amalie Harlowe får ham dog til at se lidt lysere på tilværelsen. Og hvem ved – måske er hun personen, der kan tø isen omkring hans frosne hjerte? 

En gave til jul

Jeremiah Faulk ved ikke, hvor han skal tilbringe julen, for ikke og tale om resten af livet ... Krigen er ovre, han er helt alene og mindet om hans tabte kærlighed, Ianthe Mears, trænger sig hele tiden på. Men en god gerning ændrer alt – han bliver genforenet med sit livs kærlighed – og pludselig vækkes  håbet til live igen.   

Juleglæder

At han vil forelske sig, er det sidste viscount Sebastian Selwick forventer, da han ankommer til en stor herregård i forbindelse med oplæsningen af et testamente. Men tiltrækningen mellem ham og Sophia Pettibone er så stærk, at de stjålne kys under misteltenen bare  føre til en fortsættelse. Tør han tage chancen og fri til den livfulde miss Pettibone?    

Læs mere
Varenummer
441112
Forfatter
Lyn Stone/Carla Kelly/Gail Ranstrom
Produkttype
Pocket
ISBN
9788771172195
Sideantal
304
Sprog
Danish
Udgivelsesmåned
December 2011

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris. Desuden får du bøgerne sendt hjem, uger før bøgerne kommer ud i butikkerne.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud! Nu får du også 30 % på dit næste køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Glem ikke at

  • Harlequin tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura
  • Vi har over 400 e-bøger

Følg os!