Dr. Quinn og kærligheden/Fortæl mig hvad du føler

Dr. Quinn og kærligheden/Fortæl mig hvad du føler

Af Laura Iding/Sarah Morgan

59,95 kr
Status: På lager

Serie: Julia 2i1

DR. QUINN OG KÆRLIGHEDEN


Kirurgen Leila Ross kan ikke benægte, at hendes nye kollega påvirker hende. Doktor Quinn Torres er godt nok den mest arrogante og afvisende mand, hun nogensinde har mødt – men han er også den mest sexede. 


Quinn har for sin part droppet kærligheden. Nu vil han koncentrere sig om at passe sin søn og vover ikke at lade nogen komme for nær. Men da han til et bryllup kommer til at danse med Leila, tændes noget i ham. Noget han hverken kan – eller vil – kæmpe imod ...    

 


FORTÆL MIG HVAD DU FØLER (Atter i tryk)


Ben MacAllister er ikke bare uforskammet flot, han er også den læge, der under en frygtelig efterårsstorm dukker op som en sand frelser i nøden for sygeplejersken Ellie Harrisons højgravide kusine. Og skæbnen vil, at han den følgende dag starter i arbejde på netop den afdeling, hvor Ellie også er. Følelser, hun aldrig tidligere har kendt til, kommer nu til at fylde hendes liv. Men hun mærker snart, at hun vil få svært ved udleve dem. For bag det flotte ydre og verdensmands-facaden er der noget, som holder Ben tilbage. Han virker åbenlyst interesseret i Ellie, men af en eller anden grund, er han ikke åben for et forhold.   

Læs mere
Varenummer
411203/04
Forfatter
Laura Iding/Sarah Morgan
Produkttype
Pocket
ISBN
9788771172270
Sideantal
320
Sprog
Danish
Udgivelsesmåned
Januar 2012

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris. Desuden får du bøgerne sendt hjem, uger før bøgerne kommer ud i butikkerne.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud! Nu får du også 30 % på dit næste køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Glem ikke at

  • Harlequin tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura
  • Vi har over 400 e-bøger

Følg os!