Dr. Quinn og kærligheden/Fortæl mig hvad du føler

Laura Iding/Sarah Morgan
Januar 2012

Status: På lager

59,95 kr

Hurtigt overblik

Serie: Julia 2i1

DR. QUINN OG KÆRLIGHEDEN


Kirurgen Leila Ross kan ikke benægte, at hendes nye kollega påvirker hende. Doktor Quinn Torres er godt nok den mest arrogante og afvisende mand, hun nogensinde har mødt – men han er også den mest sexede. 


Quinn har for sin part droppet kærligheden. Nu vil han koncentrere sig om at passe sin søn og vover ikke at lade nogen komme for nær. Men da han til et bryllup kommer til at danse med Leila, tændes noget i ham. Noget han hverken kan – eller vil – kæmpe imod ...    

 


FORTÆL MIG HVAD DU FØLER (Atter i tryk)


Ben MacAllister er ikke bare uforskammet flot, han er også den læge, der under en frygtelig efterårsstorm dukker op som en sand frelser i nøden for sygeplejersken Ellie Harrisons højgravide kusine. Og skæbnen vil, at han den følgende dag starter i arbejde på netop den afdeling, hvor Ellie også er. Følelser, hun aldrig tidligere har kendt til, kommer nu til at fylde hendes liv. Men hun mærker snart, at hun vil få svært ved udleve dem. For bag det flotte ydre og verdensmands-facaden er der noget, som holder Ben tilbage. Han virker åbenlyst interesseret i Ellie, men af en eller anden grund, er han ikke åben for et forhold.   

Yderligere information

Varenummer 411203/04
Forfatter Laura Iding/Sarah Morgan
ISBN 9788771172270
Sideantal 320
Sprog Danish
Udgivelsesdato Januar 2012

Andre, der viste denne bog har også set på disse:

Ellies bedste medicin

Ellies bedste medicin

39,95 kr
Under månens skær/Alle kvinders drøm

Under månens skær/Alle kvinders drøm

59,95 kr
Jul med chefen

Jul med chefen

39,95 kr
Julenissens tabte stiletter

Julenissens tabte stiletter

44,95 kr
...