Hemmelig prins, far ved et tilfælde/FORELSKET I GRACE

Hemmelig prins, far ved et tilfælde/FORELSKET I GRACE

Af Raye Morgan/STELLA BAGWELL

59,95 kr
Status: På lager

Serie: De Bedste Romaner 2i1

HEMMELIG PRINS, FAR VED ET TILFÆLDE


David Dykstra er fast besluttet på at kræve sin retmæssige plads som prins af det faldne Ambria og intet kan forhindre ham. Indtil Ayme Sommers dukker op, og identificerer ham som far til hendes søsters baby.
   Det er dårlig timing, for at sige det mildt! Men nu må han sætte sin datter i første række og give plads for hende og hendes smukke, impulsive moster Ayme.
Snart flyver gnisterne mellem David og Ayme... og Davids udsigter til at blive en prins bliver ikke let…FORELSKET I GRACE (Tidligere utgitt)


Ingen grænser
I samme øjeblik han ser sin nye nabo, bliver Jack Barrett fascineret. Grace Holliday har en sødme, den kyniske advokat ikke har set før. Men han indser, at hun er alt for ung til ham. Og meget tydeligt også gravid. Men noget drager ham og inden længe er han stærkt involveret i hendes liv. For involveret. Jack forstår snart, at med Grace, vil det enten være ingenting eller for evigt. Men han har ingen planer om forpligtelser - for nogen. Selv om hun bærer hans nevøs barn ...

Læs mere
Varenummer
481225/26
Forfatter
Raye Morgan/STELLA BAGWELL
Produkttype
Pocket
ISBN
9788771173567
Sideantal
320
Sprog
Danish
Udgivelsesmåned
Juli 2012

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris. Desuden får du bøgerne sendt hjem, uger før bøgerne kommer ud i butikkerne.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud! Nu får du også 30 % på dit næste køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Glem ikke at

  • Harlequin tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura
  • Vi har over 400 e-bøger

Følg os!