Ingen tid til kærlighed/Lys, kamera og ... kys!

Ingen tid til kærlighed/Lys, kamera og ... kys!

Af Barbara Hannay , Nikki Logan

59,95 kr
Status: På lager

Julia 2i1

Ingen tid til kærlighed  af Barbara Hannay

Helt klædt i hvidt ... 
... kravler senator Elizabeth Green ud af flyet – midt i den australske ødemark med dens støvede og karakteristiske røde jord.  Noget mere upraktisk har ranch-bestyreren Jack Lewis sjældent oplevet, men alligevel falder han pladask for Lizzie. Og det viser sig at hun gengælder hans følelser. Der er bare et problem ... eller to eller tre ... Heriblandt den hemmelighed, som var årsag til at Elizabeth forlod byen for at undgå journalisternes nyfigenhed. Men kan hun stole tilstrækkeligt på Jack, til at hun tør afsløre den for ham?  


Lys, kamera og ... kys! af Nikki Logan 
Hold nu hovedet koldt, Dan. Vi går i luften om ... tre, to, en ...
Daniel Arnot er en af Sydneys hotteste tv-producere. Og hvis Urban Nature bliver en succes, så må der være en forfremmelse i vente. Forventningerne er tårnhøje, også til seertallene. Men det bliver ikke let for ham at holde fokus, da hun træder ind foran kameraet ...

   Ava Lange er landskabsarkitekt, ikke studievært. Og at skulle arbejde tæt sammen med sin ungdoms store kærlighed Daniel Arnot ... det gør hun kun, fordi hun ikke har noget valg. Og fordi hun, trods alt, altid vil være parat til at hjælpe ham, hvis han har brug for det ... Også selv om hun ved, hun aldrig kan blive hans.

Læs mere
Varenummer
401143/44
Forfatter
Barbara Hannay , Nikki Logan
Produkttype
Pocket
ISBN
9788771171198
Sideantal
320
Sprog
Danish
Udgivelsesmåned
August 2011

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris. Desuden får du bøgerne sendt hjem, uger før bøgerne kommer ud i butikkerne.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud! Nu får du også 30 % på dit næste køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Glem ikke at

  • Harlequin tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura
  • Vi har over 400 e-bøger

Følg os!