Velkommen til Harlequin!


 Her findes noget for enhver smag - hvad enten du synes om romantik, spænding, eventyr eller madlavning, har vi det, du søger.

Julia
Mød mændene som ved hvad – og hvem – de vil ha. Men kvinderne, som har vundet deres hjerte,  vil ikke gøre det let for sine beundrere. I Romantikserien finder du stormfulde romancer og storslåede kærlighedshistorier. Vær forberedt på at falde hovedkulds!
Julia Lægeromaner
Lange øjekast over operationsbordet, stjålne kys i sygehusgangene… Lægeromanerne har alt dette og lidt til! Dette er serien, som giver dig kærlighed, dramatik – og får pulsen til at stige.
Den eneste ene
Kærligheden findes overalt, man skal bare holde udkik! Mød parrene, som ikke er bange for at falde, og som ved at det er værd at kæmpe for det, som hjertet vil ha – for når det gælder kærligheden er ingen risiko for stor. Dette er noveller, som du vil have glæde af i lang tid.
Silk
Hvad enten du kan lide historiske romaner eller kærlighed i moderne kulisser, vil du garanteret finde det, du leder efter i Silk. Her findes romaner af internationelle bestsellerforfattere som for eksempel Sherryl Woods, Debbie Macomber, Susan Wiggs, Candace Camp, og sidst men absolut ikke mindst Nora Roberts. Uforglemmelige historier om kærlighed, venskab, og alt andet som gør livet værd at leve.
Nora Roberts
Læsere verden over elsker hende – og det gør vi også. Hendes bøger er trykte i svimlende 400 millioner eksemplarer, og vi behøver sikkert ikke at præsentere hende nærmere. Èt er i hvert fald sikkert: ingen skriver romantik som Nora Roberts!
Bestseller
Her finder du masser af spænding skrevet af internationelle bestsellerforfattere som Alex Kava, Chris Jordan, Jason Pinter og Erika Spindler, bare for at nævne nogle. Grib chansen og læs disse spændende og nervepirrende historier, som åbner dørren på klem til ondskab. Med vor bestsellerserie får du nogle rigtige ”neglebidere” i ordets rette betydelse!
Historisk
Hvis du kan lide Jane Austen og søstrene Brontë, så vil du elske vor historiske serie!
Vist drømmer man sig nu og da tilbage til svundne tider? Til eventyrene, de smukke kjoler, de fantastiske baller, de mystiske helte....og de store forelskelser. Lad vore historiske romaner føre dig med til en anden tid – en tid da kærligheden var større end livet.
Passion/Passion Hot
Flitter og glamour, hurtige biler og luksusyachter, storbypuls og – mænd som ved, hvordan man får en kvinde på fald. Her møder du heltene, som er i sit es i  bestyrelsesmøder såvel som i soveværelset, og heltinderne som skal fange dem!
Samlingsbind
Det bedste  - af de bedste! Vore samlingsbind er herligt fuldproppede med romantik, og det faktum, at de er lidt tykkere end vore andre bøger, gør jo, at kærligheden varer lidt længere.

 Horoskop                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Lad en af Indiens top tarotlæsere Karmel Nair, vejlede dig ved hjælp af kortene. Du kommer til at kende dig selv bedre og får chancen for at påvirke din fremtid - så du får det liv du ønsker!
Karmel fortæller desuden om tarotkortenes historie; hvad kortene symboliserer, hvordan en fortolkning går til og meget, meget mere.

 

 

  

...