I armene på fjenden/BRUDENS LØFTE

Jennifer Lewis/VIRGINIA DOVE
April 2012

Status: På lager

59,95 kr

Hurtigt overblik

Serie: Passion 2i1

I ARMENE PÅ FJENDEN
Miniserie: Möten att minnas (1/3)


Et familieimperium til en værdi af tusindvis af dollars er svært at takke nej til. Alligevel er det præcis, hvad Dominic Hardcastle har tænkt sig at gøre. Men det var før han traf sin fars forskningschef, Bella Andrews. Hun er smuk, fascinerende ... og ude efter hævn over hans egoistiske far. Så Dominic indvilliger i at bevare Bellas hemmelighed, hvis han vel at mærke får noget andet til gengæld.
   Bella ved, hun burde holde sig langt fra Dominic. Han er søn af hendes fjende, umanerligt attraktiv og med magt til at tilintegøre hendes planer. Han har givet hende et tilbud, som med kun få timers overarbejde alligevel kan få hendes planer til at lykkes. Så Bella accepterer. Men snart virker hendes strategi ikke længere så lige til ...  BRUDENS LØFTE  (Tidligere utgitt)


Den unge Matt Ransom har elsket Pamela Stone vildt og inderligt. Men efter hun forlod Spirit Valley uden så meget som et ord, ødelagde hun også hans liv. Det er ihvertfald sådan han føler det, da han pludselig genser hende ved Gannies begravelse.
   Kvinden, som de begge har fundet tryghed os i deres ungdomsår, er nu borte. Men hun har efterladt sig et sidste ønske. Matt og Pam kan arve alt, hvad hun ejede – hvis de gifter sig med hinanden ...

Yderligere information

Varenummer 461213/14
Forfatter Jennifer Lewis/VIRGINIA DOVE
ISBN 9788771172911
Sideantal 320
Sprog Danish
Udgivelsesdato April 2012

Andre, der viste denne bog har også set på disse:

Kollega - og kæreste ...?/En modig læge

Kollega - og kæreste ...?/En modig læge

59,95 kr
I solkongens rige/Med kærligheden som våben

I solkongens rige/Med kærligheden som våben

59,95 kr
Bedre end sit rygte

Bedre end sit rygte

74,95 kr
Paris i mit hjerte/DANSE I MÅNESKIN

Paris i mit hjerte/DANSE I MÅNESKIN

59,95 kr
...