Passion

I armene på fjenden/BRUDENS LØFTE

I armene på fjenden/BRUDENS LØFTE

Af Jennifer Lewis/VIRGINIA DOVE

59,95 kr
Status: På lager

Serie: Passion 2i1

I ARMENE PÅ FJENDEN
Miniserie: Möten att minnas (1/3)


Et familieimperium til en værdi af tusindvis af dollars er svært at takke nej til. Alligevel er det præcis, hvad Dominic Hardcastle har tænkt sig at gøre. Men det var før han traf sin fars forskningschef, Bella Andrews. Hun er smuk, fascinerende ... og ude efter hævn over hans egoistiske far. Så Dominic indvilliger i at bevare Bellas hemmelighed, hvis han vel at mærke får noget andet til gengæld.
   Bella ved, hun burde holde sig langt fra Dominic. Han er søn af hendes fjende, umanerligt attraktiv og med magt til at tilintegøre hendes planer. Han har givet hende et tilbud, som med kun få timers overarbejde alligevel kan få hendes planer til at lykkes. Så Bella accepterer. Men snart virker hendes strategi ikke længere så lige til ...  BRUDENS LØFTE  (Tidligere utgitt)


Den unge Matt Ransom har elsket Pamela Stone vildt og inderligt. Men efter hun forlod Spirit Valley uden så meget som et ord, ødelagde hun også hans liv. Det er ihvertfald sådan han føler det, da han pludselig genser hende ved Gannies begravelse.
   Kvinden, som de begge har fundet tryghed os i deres ungdomsår, er nu borte. Men hun har efterladt sig et sidste ønske. Matt og Pam kan arve alt, hvad hun ejede – hvis de gifter sig med hinanden ...

Læs mere
Varenummer
461213/14
Forfatter
Jennifer Lewis/VIRGINIA DOVE
Produkttype
Pocket
ISBN
9788771172911
Sideantal
320
Sprog
Danish
Udgivelsesmåned
April 2012

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris. Desuden får du bøgerne sendt hjem, uger før bøgerne kommer ud i butikkerne.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud! Nu får du også 30 % på dit næste køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Glem ikke at

  • Harlequin tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura
  • Vi har over 400 e-bøger

Følg os!