Ugeføljeton 
Her kan du læse vores populære webføljetoner, som er skrevet af forlagets bedste forfattere.  
Lige nu kan du læse med i En historie fra det virkelige liv af Brenda Janowitz, oversat af Merete Rostrup Nielsen.  
Føljetonen indeholder otte kapitler.


Brookes liv er så perfekt, som det overhovedet kan være. Lige indtil hun hører om sin ekskærestes nye film. Det er en historie fra det virkelige liv …
Hendesliv. 
   Vidunderskøn forlovet? Tjek. Totalt forelsket? Tjek. Nogenlunde ok hårdag? Tjek. Klar til middagen med ekskæresten og hans nye filmstjernehustru? 
   Med det her krushår? Åh, gud! Nej. 
   Forstå mig ret, det er ikke sådan, at jeg føler, jeg har noget, jeg skal bevise over for Trip. Eller hans påhæng … jeg mener hustru. Det er bare det, at jeg har min værdighed at tænke på. 
   En værdighed, der har ikke så lidt på samvittigheden efterhånden. Som for eksempel en til brylluppet opfundet forlovet med falsk skotsk accent og kilt. Men det ved Trip jo ikke. Og det får han aldrig at vide. Jeg slap levende fra det, og nu er mit liv perfekt. 
   Hvad? Han skal til at lave en film? Om en pige, der skal til sin ekskærestes bryllup? Med sin vidunderlige kendis-hustru i hovedrollen? Og de har brug for min hjælp til at få alle detaljer på plads? Næ, hvorfor skulle det være et problem? Jeg har ikke noget at skjule … 
   Hjælp …!

...