Harpercollins Nordic Den bedste far

Format

Pocket

På lager
99,95 kr.
 • Fri fragt fra 350 kr
 • Personlig betjening
 • Sikker betaling
 • Fri fragt fra 350 kr
Sådan fungerer e-bøger Læs mere
Serie: Antologi
Alt for min datter
Tilgængelig igjen

Søde og livlige Sasha Wilson glæder sig helt vildt til at blive mor. Det sidste, hun har brug for, er at blive konfronteret med Grady O’Neil - ham, som knuste hendes hjerte for 11 år siden.

Men de er nødt til at arbejde sammen på lægehuset i Golden Bay, og efterhånden står det helt klart, at ilden mellem dem aldrig er gået ud. Grady er blevet en anden, men tør Sasha sætte alt på spil endnu en gang? Og kan han blive den far, hendes datter fortjener?

Enlig far, prins ved et tilfælde
Tilgængelig igjen

Intet på en slagmark kunne have forberedt soldaten Joe Tanner på at blive enlig far! Men Joe vil gøre alt for at beholde sin lille dyrebare Mei, så han stoler på den uskyldige blonde forsker, der er ivrig efter at hjælpe.
Omsorgen for Mai og forholdet mellem dem bliver stærkere. Men Joe har noget at afsløre for Kelly Vrosis: Han er den fortabte prins af Ambria!

Hans nye familie
Tilgængelig igjen

Tess Laing har været udsat for større sorger end de fleste. Derfor er hendes flytning til Bellaroo Creek sammen hendes lille forældreløse niece og nevø starten på et nyt liv, og mødet med den høje, mørke og lækre Cameron Manning får hendes hjerte til at slå en uventet kolbøtte.
Cam er fascineret af Tess og bliver hurtigt inddraget i hendes og børnenes liv, da den lille Ty tydeligvis ser ham som sin helt! De er den familie, han engang selv drømte om at få – indtil et svigt slukkede det håb på et øjeblik. Måske er tiden nu inde for den forpinte kvægfarmer til at konfrontere sig med fortiden og opdage, at en fiks og færdig familie er nøglen til en lykkelig fremtid?

Millionærens barnepige
Tilgængelig igjen

Til: Liz.harper@Happymaids.com
Fra: Ellie.swanson@Happymaids.com
Kære Liz - som din chef og bedste ven har jeg brug for et råd og en snak med dig. Kan vi mødes næste gang du kommer på kontoret? Jeg har fået et dilemma ... Min nyeste klient er singlefaren Mac, og han er rigtig lækker, men meget svær at finde ud af … Jeg tror, jeg falder for ham … Og det er ikke alt. Han spørger mig også, om jeg vil være barnepige! Mig, som ikke ved noget om børn og familieliv. Hjælp!

Kh. Ellie

Levering & håndtering 49 kr
Fri fragt fra 350 kr

Læs mere om levering og fortrydelse herVed køb i vores webshop tilbyder vi betaling via kort, direkte betaling via bankoverførsel, faktura eller afbetaling.

Se tilgængelige betalingsmuligheder ved kassen.
 • Pocket
  • Forfatter Michelle Douglas/Sue MacKay/Raye Morgan/Susan Meier
  • ISBN 9789150955316
  • Sideantal 624
  • Sprog Dansk
  • Udgivelsesmåned oktober 2021
  • Varenummer 41521022