Harpercollins Nordic Den lille og den store verden

Format

Pocket

På lager
99,95 kr.
 • Fri fragt fra 350 kr
 • Personlig betjening
 • Sikker betaling
 • Fri fragt fra 350 kr
Sådan fungerer e-bøger Læs mere
Serie: Antologi
Prinsens gravide hustru
Tilgængelig igjen

Sienna Wainwright får en enkelt lidenskabelig nat med den internationale økonomimand Rafe Lombardi, før han smider hende ud. Sienna ønsker aldrig at se hans forførende, arrogante ansigt igen, men seks uger senere ændrer deres liv sig - for evigt!
Rafe er ikke længere blot milliardær. Han er også prins af Montvelatte, og Sienna er gravid - med hans tvillinger! Hvad skal hun nu gøre?

Modgang bliver til medgang
Tilgængelig igjen

Ashley Meljac bliver sur, da hendes far foretrækker at ansætte Rick Capriotti frem for hende som bestyrer på familiens stutteri, for hun føler sig groft forbigået. Rick er desuden berygtet som en "skidt knægt", og han er først for nylig vendt tilbage til sin barndomsby Calhoun Corners.
Hendes vrede forsvinder dog som dug for solen, da hun bliver klar over, at han i virkeligheden er enlig far og kæmper for at kunne beholde sit barn. Når hun ser ham sammen med den lille pige, ønsker hun inderligt at tro på, at han virkelig har forandret sig til det bedre ... og at han også kan finde plads i sit hjerte til hende!

En gnist af håb
Tilgængelig igjen

Fran Myers tror selvfølgelig ikke sine egne øjne, da hun på ferie i Grækenland finder en lille yndig baby, der er blæst væk af en tornado. Det lykkes at finde frem til barnets familie, men lille Demi har knyttet sig så øjeblikkeligt til Fran, at det er svært for familien at give hende tryghed uden Frans hjælp. Fran er splittet, hun kan ikke selv få børn, og hendes moderinstinkt er blevet vakt af den lille pige. Samtidig kompliceres det hele endnu mere af, at babyens onkel Nik Angelis, som af udseende er indbegrebet af en græsk gud og har ry for at være en playboy, viser Fran helt andre sider af sig selv.

Passion med forhindringer
Tilgængelig igjen

Forretningsmanden Rafe Montoro skal være konge, men han trænger voldsomt til en pause fra det store pres. En nat i Key West sammen med den søde bartender Emily er lige, hvad han har brug for, indtil hun seks uger senere dukker op og er gravid!
Emily passer ikke ind i Rafes planer, men den tydelige kemi mellem dem kan dog ikke ignoreres, så han bliver måske nødt til at vælge mellem kærligheden og fædrelandet ...

Levering & håndtering 49 kr
Fri fragt fra 350 kr

Læs mere om levering og fortrydelse herVed køb i vores webshop tilbyder vi betaling via kort, direkte betaling via bankoverførsel, faktura eller afbetaling.

Se tilgængelige betalingsmuligheder ved kassen.
 • Pocket
  • Forfatter Rebecca Winters/Trish Morey/Katherine Garbera/Susan Meier
  • ISBN 9789150955279
  • Sideantal 640
  • Sprog Dansk
  • Udgivelsesmåned august 2021
  • Varenummer 41521018