Harpercollins Nordic En perfekt jul
Kampagne

Format

Pocket

Udsolgt
59,95 kr. 99,95 kr.
 • Fri fragt fra 250 kr
 • Personlig betjening
 • Sikker betaling
 • Fri fragt fra 250 kr
Sådan fungerer e-bøger Læs mere
Serie: Antologi

Fire skønne romaner - nu atter genoptrykt!

Harrys største juleønske

Kære julemanden
Jeg hedder Harry, og er seks år gammel. Jeg ønsker mig noget til min nye mor. Jeg ønsker mig, at hun gifter sig, så jeg får en rigtig for evigt familie.

Chefsekretæren Wendy Winston er blevet plejemor for Harry, og deres første jul sammen nærmer sig. Wendy glæder sig, men hendes nye flotte chef, Cullen Barrington, kommer på tværs for juleglæden, da han beder hende hende arbejde over hele højtiden igennem.
Men da de tre sner inde sammen, beslutter Wendy sig for at vise, hvor magisk en familiejul rent faktisk kan føles ...

Julegaven: en baby

Lucy Tremaynes er gravid, og hun ved, at hun er nødt til at fortælle Ben Carter, at han skal være far ved juletid. Tiden er ved at løbe ud, så hvorfor tøver hun?
Ben har ikke set Lucy siden den vidunderlige nat, som de tilbragte sammen i maj, og han ved, at han burde holde sig væk fra Penhally Bay på Cornwalls kyst. Men da han ankommer til den lille idylliske landsby, er der intet, der kan holde ham tilbage længere. Han vil kæmpe for den kvinde, han elsker, og for deres barn.

Skæbnens uransagelige veje

Sygeplejersken Maggie Green elsker sit arbejde på børnehospitalet og gør altid sit ypperste for de syge børn på afdelingen. Men dybt i sit hjerte bærer hun på en stor sorg, hun kan ikke selv få børn.
Hun tilbringer en passioneret nat med børnelægen Nash Reece, og han bliver bagefter skrækslagen ved tanken om, at deres elskov måske har fået uventede følger. Men Maggie ved, han ikke har grund til bekymring. Der er overhovedet ingen risiko for, at det er gået galt.

Juledrømme

"Skal holde af børn og kunne lave kalkun" Sådan lyder en del af den annonce, som har fået Hayley til at forlade sit job i Chicago og søge lykken i Englands Lake District. Men der er også andet der trækker, hun vil nemlig også finde den fantastiske mand, hun engang tilbragte en helt vidunderlig nat sammen med.
Stor er forbavselsen, da hun ringer på og døren bliver åbnet af, drømmemanden! Hayley må til sin store skuffelse snart sande, at Patrick Buchannan er stik modsat det, hun har gået og forestillet sig: Han er ikke blot gift og far - men også en rigtig skiderik! Men er virkeligheden, som hun går og tror?

Levering & håndtering 39 kr
Fri fragt fra 250 kr

Læs mere om levering og fortrydelse herVed køb i vores webshop tilbyder vi betaling via kort, direkte betaling via bankoverførsel, faktura eller afbetaling.

Se tilgængelige betalingsmuligheder ved kassen.
 • Pocket
  • Forfatter Caroline Anderson/Amy Andrews/Sarah Morgan/Susan Meier
  • ISBN 9789150910193
  • Sideantal 608
  • Sprog Dansk
  • Udgivelsesmåned november 2015
  • Varenummer 41515032