Harpercollins Nordic Hjertets slag

Format

Pocket

Udsolgt
99,95 kr.
 • Fri fragt fra 250 kr
 • Personlig betjening
 • Sikker betaling
 • Fri fragt fra 250 kr
Sådan fungerer e-bøger Læs mere
Serie: Antologi

En nat i Milano

Da Kate går ind i Lucas arkitektkontor, har de begge to svært ved at tro deres egne øjne. For tre måneder siden tilbragte de en passioneret nat sammen, men nu tvinger skæbnen dem til at fortrænge de hede minder og i stedet fungere som kolleger … side om side. Noget, der dog ikke kan fortrænges, er det lille liv, som natten har ført med sig. Men hvordan fortæller man sin stenrige, og desuden meget arrogante chef, at man er gravid med hans barn?

Gravid med milliardæren

Jacob "Sin" Sinclairs ene nat med den ærbare Luccy fik en uventet drejning; hun forlod ham tidligt på morgenen uden en forklaring! Luccy blev overvældet af den syndefulde milliardærs luksuslejlighed. Hendes kinder brænder stadig, når hun tænker på, hvordan hun gav efter for en enkelt nats udsøgt nydelse. Men skammen bliver værre, da hun opdager, hun venter Sins barn!
Sin spilder ikke tiden. Han finder frem til hende; Sinclairarvingen skal ikke være uægte!

 

En ø i solen

Annie har ikke meget, men på trods af det er hun tilfreds med sit liv. Jobbet som rengøringsassistent på et hotel er måske ikke det job, hun drømte om som barn, men hun har Ollie, sin lille søn. Alt andet er ligegyldigt. Men da en mand fra Sicilien dukker op på hotellet, kommer der måske skår i hendes trygge og glade tilværelse. Han er kommet for at gøre krav på sin afdøde brors søn og vil have, at Annie og Ollie følger med ham tilbage til Italien. Da de ankommer til familien Leopardis hjem, indser Annie, at hun og sønnen er havnet midt i en bitter familiestrid, og kun én mand kan beskytte dem. Men spørgsmålet er nu, om hun så går fra asken til ilden!

Fem hede nætter

Tiltrækningen mellem dem er eksplosiv. Der findes ikke noget andet ord til at beskrive det, som Tammy føler, når Fletcher ser på hende. Hun vil have ham, så enkelt er det. Det er bare synd, at han er den mest irriterende, selvoptagede og stædige mand, hun nogensinde har mødt. Men så får hun muligheden for at tilbringe fem døgn sammen med ham – fem døgn på tomandshånd. Og muligheden for at finde ud af om det, hun føler for ham, bare er begær eller mere end det. Indsatsen? Ja, det er hendes hjerte!

Levering & håndtering 39 kr
Fri fragt fra 250 kr

Læs mere om levering og fortrydelse herVed køb i vores webshop tilbyder vi betaling via kort, direkte betaling via bankoverførsel, faktura eller afbetaling.

Se tilgængelige betalingsmuligheder ved kassen.
 • Pocket
  • Forfatter Maggie Cox/Penny Jordan/Carole Mortimer/Emma Darcy
  • ISBN 9789150900132
  • Sideantal 592
  • Sprog Dansk
  • Udgivelsesmåned maj 2014
  • Varenummer 41514010