Abonnementer

Du kan abonnere på alle vore serier til en fordelagtig abonnementspris. Du får leveret en bogpakke lige til døren hver måned med nye bøger fra den serie, du har valgt. Som abonnent modtager du desuden bøgerne, inden de er til salg i butikkerne.

Den første pakke får du til halv pris!

Hvilke fordele er der ved et abonnement?

Mange! Du får blandt andet:

- bøgerne leveret direkte hjem, betaling med kreditkort eller faktura.

- du får bøgerne, en måned inden de kan købes i butikkerne

- bøger til fordelagtige priser

- specialtilbud direkte til dig som abonnent

- et abonnement på dine vilkår, hvor du kun abonnerer, så længe du vil, og uden bindingsperiode


Julia

Stormfulde romancer og lykkelige slutninger.

I serien Julia finder du alt fra sød romantik til kærlighed ved første blik. Historierne foregår rundt om i verden og i alle miljøer - lige fra prægtige palæer i England, ved storslåede bryllupper i New York til snedækkede skisportssteder. Dette er bøgerne til dem, der elsker en moderne kærlighedshistorie.

Pris: 199 kr/pakke inkl. porto.

Første pakke: 99 kr inkl. porto.


Passion

Glitter, glamour og gnistrende hyrdetimer.

I Passion-serien kan du læse om brændende begær, dramatiske begivenheder og stærke kvinder, som ikke er bange for at gå efter det, de vil have. Champagne, limousiner og røde roser - vores varme bøger har det hele! Og lidt til ...

Pris: 199 kr/pakke inkl. porto.

Første pakke: 99 kr inkl. porto.

 

Historisk

Svimlende kærlighed fra svundne tider.

Er du til mr. Darcy og Heathcliff? Kolonitidens Indien eller storslåede, engelske landskaber? Så er serien Historisk noget for dig. Rejs tilbage i tiden og forsvind ind i en verden af galante gentlemen, brusende balkjoler og endeløse kærlighedshistorier.

Pris: 156 kr/pakke inkl. porto.

Første pakke: 78 kr inkl. porto.

 

Julia Lægeromaner

Kærlighed, drama og øget puls.

I serien Julia Læge står recepten på en hjertelig dosis kærlighed. Handlingen udspiller sig på travle hospitaler i storbyerne eller små lægeklinikker i landlige omgivelser rundt om i verden. Adrenalinen pumper, og hede blikke udveksles i korridorer og på operationsstuer, hvor sår skal heles og hjerter vækkes til live.

Pris: 156 kr/pakke inkl. porto.

Første pakke: 78 kr inkl. porto.


Den Eneste Ene

Romantisk og hjertegribende.

Den Eneste Ene-serien er fyldt med romantiske historier, der vil få dig til at grine, græde og forelske dig sammen med vores hovedpersoner. Det er moderne feel-good historier, som udspiller sig der, hvor vi ofte møder kærligheden: på arbejdspladsen, i fritiden eller blandt venner og familie.

Pris: 156 kr/pakke inkl. porto.

Første pakke: 78 kr inkl. porto.