Sådan fungerer e-bøger

Når du finder bogen som du ønsker at købe, trykker du på knappen hvor der står e-bog. E-bogen lægges derefter i din indkøbskurv.

Når du er færdig med at handle, går du til kassen.

Du finder dine e-bøger på din konto efter købet.

Hvis du vil læse en e-bog har du brug for en e-bogsapp. Har du en iPhone eller iPad, anbefaler vi iBooks. Har du en Android, anbefaler vi Aldiko. Nedenfor finder du instruktioner for, hvordan du henter din e-bog til de forskellige enheder.


Sådan virker iBooks
1. Download iBooks fra App Store, hvis den ikke allerede er pre-installeret.
2. Gå til harlequin.dk gennem browseren på din telefon. Log ind på din konto og gå til Mine e-bøger.
3. Klik på den e-bog, du vil læse. Når du bliver spurgt, hvilke programmer du ønsker at åbne e-bogen med, skal du vælge iBooks.

Hvis du ønsker at overføre bogen via din computer til din iPhone eller iPad, skal du slutte enheden til computeren, klik på den (en knap vises i øverste højre hjørne af iTunes-vinduet), og gå til fanen Bøger. Klik på Synkroniser bøger. Vælg en bog eller klik på dem, du vil overføre, og klik på Anvend. Bøgerne du overfører kan du finde i appen iBooks på telefon eller tablet.


Sådan virker Aldiko
1. Download Aldiko fra Play butikken.
2. Godkend Aldiko med dit Adobe-id. Hvis loginsiden ikke vises umiddelbart efter installationen, skal du klikke på ikonet med bogreolen øverst til venstre. Klik på About nederst i menuen. Klik derefter på Adobe DRM og indtast dit Adobe-id (e-mailadresse/adgangskode). Hvis du ikke har et Adobe-id, så klik på Register for at oprette en.
3. Gå til harlequin.dk via en browser, log ind på din konto og gå til Mine e-bøger.
4. Klik på den e-bog, du vil læse og klik på Download bog.
5. Åbn Aldiko. Klik på ikonet med bogreolen øverst til venstre. Klik derefter på Filer, og klik derefter på Hent. Klik på e-bog og vælg Importér. Download af bogen starter derefter i appen. 


Sådan her læser du e-bøger på din computer
1. Download programmet Adobe Digital Editions gratis her. Det er et program, som gør dig i stand til at læse dine e-bøger på din computer.
2. Gå til harlequin.dk via browseren, log ind på din konto og gå til Mine e-bøger.
3. Klik på den e-bog, som du vil læse. Hvis du bliver spurgt, så gem bogen - ellers bliver filen automatisk gemt i folderen downloadede filer (folderen kan hedde Downloads). Åben så filen i Adobe Digital Editions og læs.