Vi har samlet de fineste perler af bøger fra vores mest populære serier, som du kan downloade gratis, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Måske har du aldrig prøvet e-bøger før eller måske har du lyst til at prøve en ny serie? Du er velkommen til at downloade de udvalgte bøger gratis!

For at få vores gratis e-bøger, udfyld dit navn og e-mailadresse nederst!

Nedenfor kan du læse mere om de titler som du får adgang til.

Julia

Første gang er lykkens gang

Miniserie: Millionær søges (1)

Ivy Kennedy har et problem. Hun nægter at være jomfru, når hun fylder 30. Men den eneste mand, som hun føler sig tryg ved, er hendes brors ven, Louis Charpentier, byens mest berygtede playboy.

Louis har længe forsøgt at sige til sig selv, at han skal holde nallerne fra den rødhårede skønhed. Ivy har fortjent at møde den eneste ene og få hele pakken, sådan som hun drømmer om, og det kan han ikke give hende, for han er ikke til faste forhold og evig kærlighed.
Passion

Venner og elskende

Miniserie: Ægteskab, nej tak! (1)

Den velhavende Flynn Parker har overtaget chefstolen i sin fars koncern i Seattle, og den gudesmukke Sabrina Douglas arbejder for ham. De to har været venner, og kun venner, siden college. Men da de pludselig kysser på valentinsdag, tændes et ubændigt begær i dem begge. Da Sabrina bliver nødt til at flytte midlertidigt ind hos Flynn, giver de i al hemmelighed helt efter for begæret. Men vil det lykkes dem at forene deres gode venskab og den nyfundne berusende lykke?
Julia +

Kærlighed til søs?

Miniserie: Søstre på eventyr (1)
Annalise kæmper med sin dårlige samvittighed og sin økonomi og tager derfor arbejde som sygeplejevikar på et krydstogtskib, mens hun er uden job. Hun er ikke interesseret i andet end at arbejde og tjene penge, men det ændrer sig, da hun møder den flotte skibslæge, som straks giver sig til at flirte med hende. Kan hun blive ved med at holde på sine principper og modstå ham?
Historisk

Silkerebets Forbandelse

- My lord, i min verden må forsvarsløse kvinder klare sig selv ...

Det nærmeste mode-handlersken Nell Latham er kommet på selskabslivet, er at tilvirke elegante hatte til de fornemme herrers fruer. Men hendes liv ændres, da hun overleverer en meddelelse til Jarlen af Narborough og uskyldigt bliver inddraget i et net af skandaler og intriger.

Marcus, jarlens søn og arvtager, har sat alt ind på at finde den budbringer, som har forårsaget hans familie så megen ulykke. Men at hun skulle vise sig så attraktiv, havde han ikke forventet. Nell er et mysterium – der er noget over hende, der afslører, at hun ikke er en simpel tjenestepige. Men da mørke familiehemmeligheder kommer for en dag og fare kryber nærmere, tvinges Marcus til at vælge mellem sin ære og sit begær ...