Harpercollins Nordic Kæreste med chefen/En ny start på livet/Claires dilemma/At elske igen... - ebook

Kæreste med chefen/En ny start på livet/Claires dilemma/At elske igen...

Format

E-bog

På lager
29,00 kr.
 • Bredt udvalg
 • Personlig betjening
 • Sikker betaling
 • Fri fragt fra 350 kr
Serie: Antologi
Kæreste med chefen

Som resten af personalet hos Kanga Tours, er Alice Madigan spændt på at møde den nye chef, og da hun træder ind ad døren, får hun et chok: For chefen viser sig at være den mand, hun netop har haft en hed nat med. Men nu er deres forhold ren business! Men hvor længe kan de lade som ingenting? Og specielt nu, hvor Alice snart skal føde deres fælles barn…

En ny start på livet

Miles Kingsley’s smil og klare blå øjne får enhver kvinde han møder, til at blive en smule forelsket i ham. Han skøjter gennem livet og med hans hurtige bil og ungkarle livsstil, indtil den dag han ansætter den nye sekretær, nyskilt og med to børn.… Det var ikke meningen han skulle blive forelsket i hende eller bare synes om hende. Men Jemima har en charme og sans for humor, som Miles må revidere sin opfattelse. Hun, derimod er bestemt ikke betaget af hans flirtende og smarte bemærkninger. Så hvordan skal Miles overbevise denne stædige enlige mor om at han er den rette for hende?

Claires dilemma

Et ni-til-fem bryllupsarrangement
Claire Dalgliesh er chokeret – nej målløs – da hendes ellers cool og fattede chef siger, at han proklamerer en proforma hustru – og han har udpeget hende til dette job!
   Claire er godt nok mere end vild med sin chef, Nicholas Monroe, men hun har ikke tænkt sig at gå op ad kirkegulvet med ham. I hvertfald ikke uden kærlighed. Clare finder dog snart ud af, at hun ikke har noget valg og pludselig står hun midt i bryllupsforberedelserne. Men hvad vil Nicholas gøre, når han opdager hendes hemmelighed: at hun ingen intentioner har, om at blive hans kone…?

At elske igen...

Venter barn med chefen…
At arbejde for hendes overmåde flotte chef burde ikke være så svært, men hvad skal Callie Stevens gøre, da han spørger hende om hun vil være mor til hans barn? Selvfølgelig vil kærlighed ikke være en del af aftalen. Eller vil det? Den travle direktør, Grant, har længe ønsket at stifte familie, men han er blevet klog af skade. Imidlertid er Callie’s jordnære væsen præcis hvad han søger efter. Men mens de venter på deres lille guldklump, bliver Grant alligevel i tvivl. Kan han undgå at blive forelsket i Callie?

Gratis fragt på e-bøger

Læs mere om levering og fortrydelse herVed køb i vores webshop tilbyder vi betaling via kort, direkte betaling via bankoverførsel, faktura eller afbetaling.

Se tilgængelige betalingsmuligheder ved kassen.
 • E-bog
  • Forfatter Jennie Adams/Barbara Hannay/Natasha Oakley/Raye Morgan
  • ISBN 9788743508014
  • Sideantal 640
  • Sprog Dansk
  • Udgivelsesmåned november 2022
  • Varenummer E4151216BL