Vores toplister!


Gå på opdagelse i Harlequins bestsellerlister!
Her har vi samlet vores mest populære e-bøger. Lad dig inspirere af vores toplister og find dine nye yndlingsbøger!

Historisk

Har du læst alle bøger af Jane Austen og slugt alle afsnit af Downton Abbey? Så kommer du til at elske Harlequins historiske serie! Vores historiske romantiske romaner udspiller sig lige fra vikingetiden op til slutningen af Anden Verdenskrig. Derimellem finder du middelalderhelte, kvinder med hat og krinoline, guvernanter i 1700-tallet og seje heltinder i de glade 1920’ere. I Harlequins historiske serie er der plads til så meget mere ud over dybfølt kærlighed!

Julia

Harlequins første og største romantikserie indeholder så meget kærlighed, at gnisterne springer. Du får alt fra smukke romancer til sprudlende forelskelser – og vi garanterer for, at de ender lykkeligt. Kærlighedshistorierne udspiller sig verden over i alle mulige miljøer – engelske herregårde, et fornemt bryllup i New York, hede ørkenriger og afsidesliggende middelhavsperler. Det her er bøgerne for dig, som ikke kan få nok af romantiske romaner og moderne kærlighedshistorier.

Feelgood

Vidunderlige romaner som man læser i ét stræk og drømmer sig væk med. Varme historier fyldt med kærlighed, venskab og lykkelige slutninger. Temaer som kærlighedens uforudsigelige veje og de svære valg, vi står over for i livet. Forbered dig på smil, tårer og følelser, du kan nikke genkendende til! I Feelgood-serien finder du bøger af internationalt bedstsælgende forfattere som Sherryl Woods, Nora Roberts og Debbie Macomber.

Nora Roberts

Læsere verden over elsker hende – og det gør vi også! Forfatteren Nora Roberts har skrevet en lang række romaner, hvoraf mange er blevet bestsellere i romangenren. Hendes bøger er udgivet i svimlende 400 millioner eksemplarer i 34 forskellige lande, og hun behøver næppe nærmere præsentation. En ting er sikkert: Ingen skriver om romantik som Nora Roberts!Passion

I kærlighed og forretning er alt tilladt! I Harlequins passionsserie får du indblik i de magtfulde og riges verden. Fra storbyens ledelseskontorer til ranchernes uendelige vidder – her bydes på brændende begær, dramatiske drejninger og seje kvinder, som ikke er bange for at tage for sig. Champagne, limousiner og røde roser – bøgerne i Passion har det hele! Og lidt til …

Julia Lægeromaner

I Harlequins lægeromaner ordineres du en god dosis kærlighed! Bøgerne, der udspiller sig i hospitalsmiljøet, tager dig med på adrenalinfyldte vagter, hvor der udveksles hede blikke på gange og operationsstuer. Men der er også nogle sår, der skal heles, og hjerter, der skal vækkes til live. Kærlighed på hospitalet kan være dramatisk og livsændrende – men slutter altid lykkeligt.

Den eneste ene

Den eneste ene serien er romantiske historier, der vil få dig til at grine, græde og forelske dig - igen og igen! De er til dig der elsker en feel-good kærlighedshistorie! Den eneste ene giver dig opløftende realistiske historier om kvinder du kan relatere dig til, og deres stærke pålidelige mænd. Oplev intensiteten, forventningen og suset af forelskels

Vores mest populære forfattere

Debbie Macomber

I september 2007 fejrede Debbie Macomber en ny fremgang som forfatter. Det var nemlig første gang, en af hendes romaner kom på første plads på såvel New York Times bestsellerliste som på USA Todays, Publishers Weeklys og Bookscans lister. Få forfattere kan prale med dette. Debbie Macombers bøger elskes af læsere over hele verden og er blevet oversat til tre og tyve sprog. Der er blevet trykt over hundrede millioner eksemplar av hendes bøger.


Sarah Morgan

Är en person med en intressant yrkeskarriär, har en aktiv livsstil och där familjen har en central plats i hennes liv. När hon inte åker skidor eller är ute i naturen så skriver hon kärleksromaner som hon fyller med nya karaktärer och lyckliga slut. Hon har sålt mer än 18 miljoner bokexemplar världen över och här har vi samlat några av hennes guldkorn:

Susan Wiggs

Susan Wiggs bøger beskrives i Publishers Weekly som ”forfriskende, ærlige kærlighedshistorier”, og Salem Statesman Journal tilføjer, at hun ” har evnen til at formidle inderlig følelse på stort set hver eneste side”. Booklist synes, at hendes bøger er ” virkelighedstro, ærlige og uforglemmelige”.
Siden sin debut for nogle år siden har Susan Wiggs bøger fået flere positive anmeldelser i Publishers Weekly. Bøgerne er oversat til et dusin sprog og har klatret op på internationale bestsellerlister som i New York Times og USA Today.