Harpercollins Nordic I den skønne juletid

Format

Pocket

Udsolgt
99,95 kr.
 • Fri fragt fra 250 kr
 • Personlig betjening
 • Sikker betaling
 • Fri fragt fra 250 kr
Sådan fungerer e-bøger Læs mere
Serie: Antologi
Lykken banker på to gange

I fire lange år har han fyldt i hendes tanker, og nu har han på forunderlig vis flyttet sig fra hendes drømme til fortovet lige foran hende. Claudia kan næsten ikke genkende manden, som hun engang elskede; Marco de Luca. Manden, som forsvandt sporløst og efterlod hende med et knust hjerte. Hvorfor opsøger han hende? Claudia ved, at hun ikke bør falde for ham igen, da bruddet tog alt for hårdt på hende. Men ind imellem bitterhed og mistænksomhed sniger der sig nogle helt andre følelser ind!

Når livet begynder

Stasy er enlig mor til tvillinger og en travl læge på det lokale hospitals skadestue. Hun er også elsket og respekteret i det lille samfund, og det får hendes nye chef hurtigt at mærke. Da professor Justin Gray ankommer til byen med sin søn Mike for at få en ny start på livet som chef for skadestuen, falder han omgående for Stasy og hendes dejlige børn. Justin oplever at se sin søn smile igen, og for første gang siden sin kones død, begynder kærligheden også at røre på sig …

Millioner af fristelser

Mangemillionæren Hunter Osland har svært ved at tro sine egne øjne. Sinclair Mahoney, den kvinde, han for nylig delte en lidenskabelig nat med, er ansat i det firma, hans familie netop har opkøbt. Det er en nat, Hunter husker meget klart og tydeligt. Og han er mere end villig til at gentage succesen. Men Sinclair tøver. Han er hendes chef nu! Hunter må derfor tage skeen i den anden hånd. Først vil han vise hende, hvor uimodståelig hun er på direktionsgangen. Derefter vil han bevise det i soveværelset...

En frydefuld jul

Sygeplejersken Rilla Winters bliver chokeret, da hun finder ud af, at den nye overlæge på skadestuen er hendes ex! Der er gået syv år, siden hun mistede sit ønskebarn. Og lige så mange år er gået, siden de gik fra hinanden. Men tiden læger ikke alle sår. For da doktor Luca Romano dukker op i hendes liv igen, vækkes alle de gamle følelser til live. Lige fra det øjeblik, at Luca ser Rilla igen, er han klar over, at hun er den eneste kvinde for ham. Efter en nat sammen, en ganske særlig nat, bliver hun gravid igen. Kan de endelig blive den lykkelige familie, som de engang drømte om?

Levering & håndtering 39 kr
Fri fragt fra 250 kr

Læs mere om levering og fortrydelse herVed køb i vores webshop tilbyder vi betaling via kort, direkte betaling via bankoverførsel, faktura eller afbetaling.

Se tilgængelige betalingsmuligheder ved kassen.
 • Pocket
  • Forfatter Barbara Dunlop/Amy Andrews/Natalie Rivers/Lucy Clark
  • ISBN 9789150900323
  • Sideantal 656
  • Sprog Dansk
  • Udgivelsesmåned november 2014
  • Varenummer 41514026